מקרוני
חדשות
הורה וילד- שותפים באוכל:
המומחים של מקרוני עוזרים לכם לנהל אורח חיים מסודר, בריא וחסכוני יחד עם הילדים - היכנסו לשחק

חדש במקרוני ! אוטו אוכל:
 האוטובוס המבשל של מקרוני בדרכים. להיט!! חדש!!

חוזרים לשגרה עם מקרוני:
 היכנסו לפייסבוק של מקרוני ותהנו מטיפים מדהימים לקראת החזרה לשיגרה

קייטנות איכות- זה אנחנו!:
 מקרוני מגיעים לקייטנה עם הפעלת מאסטר שף סוחפת שלא מפסיקים לדבר עליה...

עונת הבת מצוות בשיאה !:
 בת מצווה שלא ישכחו- שונה, מיוחדת והילדה כוכבת! כל הפרטים כאן- 

דרושים למשפחת מקרוני:
 אנחנו מחפשים עוד אנשי צוות מוכשרים, צעירים, מלאי שמחת חיים שרוצים ללמוד ולעבוד בעבודה מספקת ומתגמלת! בואו להיות חלק ממשפחת מקרוני !

מגוון סדנאות לבנות-איזה כיף לנו!:
Girls just wanna have fun - סדנאות בישול לבנות בלבד!

רק במקרוני- משלמים בתשלומים:
אצלנו ניתן לשלם בכרטיסי אשראי ולחלק לתשלומים

ביקשתם המלצות? בואו תראו מה כותבים עלינו:
המלצות חמות, מכתבי תודה ועוד
הכנסו להמלצות וקראו תגובות של לקוחות לאחר הפעלות.
לקריאה לחצו כאן.

יום הולדת מאסטר שף ילדים :

ממש כמו בתוכנית-

להזמנות צרו קשר 074-7579737


סוף החדשות
קו מפריד

לחמניות קינמון

o      מתכון-

§         3.5 כוסות קמח מלא

§         2 כפיות סוכר חום

§         1.5 כפית מלח

§         2 כפיות קינמון

§         1.5 כפיות שמרים יבשים

§         75 גרם צימוקים / חמוציות

§         275 מ"ל מים פושרים

§         25 גרם מרגרינה

§         1 ביצה

o      אופן ההכנה –

§         מנפים את הקמח לבול גדול. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח, הקינמון , השמרים והצימוקים. יוצרים חלל באמצע.

§         מכניסים את המים והמרגרינה לסיר ומחממים עד שהמרגרינה נמסה. מורידים מהאש.

§         שופכים את תערובת המים אל החלל שבבול הקמח. מערבבים הכל היטב.

§         מקמחים את משטח העבודה ולשים את הבצק.

§         טובלים מגבת נייר בשמן בישול ומשמנים בעזרתה את הקערה. מניחים את הבצק בקערה המשומנת ומכסים אותה בניילון נצמד.

§         מניחים את הבצק במקום חמים למשך כ-45 דק' עד שתופח לגודל כפול מגודלו המקורי.

§         מוציאים את הבצק מהקערה ולשים שוב במשך כ-דקה. יוצרים ממנו "נקניק" וחותכים ל16 חתיכות.

§         מגלגלים כל חתיכה לכדי נקניק וקושרים כל רצועה בקשר.

§         מניחים בתבנית את הלחמניות ומחממים את התנור ל-220 מעלות.

§         מורחים מעט שמן על ניילון נצמד ומכסים בו את הלחמניות. מניחים אותן שוב לתפוח במקום חמים במשך כ-20 דק'.

§         טורפים ביצה בבול קטן. ומברישים את הלחמניות במעט מהביצה.

§         אופים את הלחמניות במשך כ-רבע שעה עד שהן מקבלות גוון חום-זהב.

 

בתיאבון!!

 

אלמנט עיצובי
ריק
תורמים לקהילה
מעוניינים בחווית יום הולדת מדהימה? השאירו פרטים