מקרוני
חדשות
הורה וילד- שותפים באוכל:
המומחים של מקרוני עוזרים לכם לנהל אורח חיים מסודר, בריא וחסכוני יחד עם הילדים - היכנסו לשחק

חדש במקרוני ! אוטו אוכל:
 האוטובוס המבשל של מקרוני בדרכים. להיט!! חדש!!

חוזרים לשגרה עם מקרוני:
 היכנסו לפייסבוק של מקרוני ותהנו מטיפים מדהימים לקראת החזרה לשיגרה

קייטנות איכות- זה אנחנו!:
 מקרוני מגיעים לקייטנה עם הפעלת מאסטר שף סוחפת שלא מפסיקים לדבר עליה...

עונת הבת מצוות בשיאה !:
 בת מצווה שלא ישכחו- שונה, מיוחדת והילדה כוכבת! כל הפרטים כאן- 

דרושים למשפחת מקרוני:
 אנחנו מחפשים עוד אנשי צוות מוכשרים, צעירים, מלאי שמחת חיים שרוצים ללמוד ולעבוד בעבודה מספקת ומתגמלת! בואו להיות חלק ממשפחת מקרוני !

מגוון סדנאות לבנות-איזה כיף לנו!:
Girls just wanna have fun - סדנאות בישול לבנות בלבד!

רק במקרוני- משלמים בתשלומים:
אצלנו ניתן לשלם בכרטיסי אשראי ולחלק לתשלומים

ביקשתם המלצות? בואו תראו מה כותבים עלינו:
המלצות חמות, מכתבי תודה ועוד
הכנסו להמלצות וקראו תגובות של לקוחות לאחר הפעלות.
לקריאה לחצו כאן.

יום הולדת מאסטר שף ילדים :

ממש כמו בתוכנית-

להזמנות צרו קשר 074-7579737


סוף החדשות
קו מפריד

איך בוחרים נכון ירקות?

 
עגבנייה

על העגבנייה להיות מוצקה, גמישה ובעלת צבע אדום עמוק. ככל שהעגבנייה אדומה יותר, כך קיימים בה יותר ויטמינים מסוג A ו-C. אל תדאגו מכתמים צהבהבים, אך וודאו שאין עליה נקודות שחורות, פגמים או שריטות.
כשמגיעים הביתה: מומלץ להשאיר אותן מחוץ למקרר עד שהן מאדימות לחלוטין. יש להוציא את העוקצים בראש העגבניות בעת הכנסתם למקרר, או להפוך אותם כלפי מטה.

פלפל
הפלפל מגיע במבחר צבעים. יש לבחור את אלו בעלי הגוון המבריק ביותר, ללא פגמים או קמטים. געו בפלפל ובדקו האם הוא מוצק ועם זאת גמיש. אל תבחרו פלפל כבד מדי.
כשמגיעים הביתה: מאחסנים בתוך שקית במקרר.

מלפפון
כדאי לקנות מלפפונים בצבע ירוק עז, רזים, מוצקים וקשים במרכז ובקצוות. יש לוודא שה"פרחים" שבקצה המלפפון נותרים במקומם - מלפפון בלי פרח מתקלקל מהר יותר.
כשמגיעים הביתה: מכניסים למקרר.

חסה
החסות חייבות להיות בעלות עלים רעננים ובעלי צבע אחיד. עלים שהשחירו בקצוות וכאלו שנראים נבולים לא ייכנסו למקרר שלכם. החסה צריכה להיות ארוזה בשקית ניילון מחוררת וסגורה. ניתן לראות אם קצה הגבעול השחיר מאז הקטיף, סימן לטריות 
החסה. טריק נוסף הוא להפוך את האריזה ולראות אם אין חתיכות רטובות הדבוקות בתחתית השקית - אם יש מספר חתיכות כאלו, זה מעיד על רקבון.
כשמגיעים הביתה: מניחים את החסה באיזור הקר ביותר של המקרר.

 
בצל
על הבצל להיות שלם, נוקשה וחלק, ללא גבעול המרמז על בשלות יתר. בצל מלוכלך לאו דווקא מעיד על איכותו, אם כי עבור ההרגשה והאסתטיקה כדאי לבחור בבצל יפה ונקי.
כשמגיעים הביתה: מאחסנים במקום חשוך ויבש.
 
גזר
יש לשים לב שהגזר לא צמח יתר על המידה והתבקע. אם הוא מתנדנד ולא מוצק ויציב, סימן שזמנו עבר. שערות לבנות על גוף הגזר מעידות על בעיה בגידול, ועדיף לוותר.
כשמגיעים הביתה: רצוי לאחסן את הגזר במקום הקר ביותר במקרר בשקית ניילון פתוחה. מומלץ לקטום את חלקו העליון כדי למנוע מהגזר לצמוח.
אלמנט עיצובי
ריק
תורמים לקהילה
מעוניינים בחווית יום הולדת מדהימה? השאירו פרטים